Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Huszár ruha

Hargita Megye támogatásával a Kalibáskő Erdei Iskola új ruhával gazdagodott, egy 11. huszárezredbeli legénységi ruhával.

 Az erdei iskolában alkalmazott élménypedagógiai módszer, ami nagyszerűen bevált az iskolai tananyag kiegészítéseként, látványosságával és kézzelfoghatóságával olyan élményt nyújt a tanulásban és rögzítésben, ami egyrészt felejthetetlen, másrészt meghatározó az irodalom és történelem megszerettetésében, jobban felkelti a fiatalok figyelmét és érdeklődését, további tanulásra, kutatásra serkenti őket és mélyíti a hovatartozás gyökereit.

Az 1848-49-es szabadságharc körülményeit és eseményeit ismertető „játék” a huszár ruhával élethűbbé és felejthetetlenebbé válik, olyan történelmi-kulturális időutazásban részesíti a gyerekeket, aminek eredményeként a közösség összeszedettebb, együttműködőbb, gördülékenyebb és kiegyensúlyozottabb lesz.

(2018-08-20)

Regisztráció programjainkra

A jelentkezések elfogadása időrendben, a befizetések és az adatlapok beérkezése sorrendjében történik.
A helyek száma korlátozott.
A regisztrációs és jelentkezési lap kitöltésével kérem gyermekem felvételét a táborra.
Aláírásommal igazolom, hogy a részvétel feltételeit ismerem, azokat elfogadom.

Kérjük, hogy a szülő email címét írják be, ne a gyerekét!

HÁZIREND
1. Reggeli ébresztõ nincs, villanyoltás este 10 órakor.
2. Megkérjük, a gyerek ne hozzon magával: költõpénzt, ékszert, szórófejes desodort (spray), telefont és gyógyszert. A táborvezetõk telefonjain lehet keresni a gyerekeket este 7- 9 óra között. Ha valaki gyógyszeres kezelésre szorul, megkérjük, a gyógyszert a szülő a táborvezetőnek adja át.
3. Szükséges hoznivalók: orvosi igazolás, hálózsák, kispárna, egynapos kirándulásra alkalmas hátizsák,  esõkabát, gumicsizma, csereruha, papucs, tolltartó színes ceruzákkal.
4. Lehet hozni: kedvenc játékmaci, társasjáték, labda, nyalánkság, (amit tábor elején összegyûjtünk és közösen fogyasztunk el az étkezésekre kijelölt helyen).
5. A szülõi látogatás zavarja a gyerekeket és a programot, ezért megkérjük a kedves szülõket, hogy a látogatást megelõzõen, a táborvezetõvel együtt döntsenek ennek szükségességérõl és idõpontjáról.
6. Gyengélkedés esetén (torokfájás, hasmenés és láz) ellátjuk a beteg gyereket. Ha a tünetek 24 óra elteltével nem enyhülnek, értesítjük a szülőket.
7. A foglalópénz 100 RON, amit a jelentkezési lappal egyszerre kell letenni vagy a RO85BRDE210SV11726102100 bankszámlára utalni a Kalibáskő Gyermekvilág Egyesület nevére (CIF.22010153). Kérjük, utaláskor írják fel a gyerek nevét a szelvényre. Ez az összeg visszalépés esetén nem visszaigényelhető, de áttehető más táborra vagy átadható más személynek.
8. A táborozás kezdetekor  a szülő 100 RON garanciapénzt köteles fizetni, amiből szükség esetén visszavonjuk a gyerek hibájából megrongálódott felszerelés vagy bútorzat értékét.
9. Kedvezmény: Testvéreknél a második és azon felüli gyerek 10% árengedményben részesül. 2010-től  minden 3 teljes áron kifizetett részvétel után felajánlunk egy féláras táborozást.  Egyszerre egy kedvezmény vehető igénybe.
10. Észrevételeiket (esetleges panaszaikat) táborzárás után 24 órán belül vesszük figyelembe.
11. Kalibáskőn nem a pénz az egyetlen fizetőeszköz. Szolgáltatásainkért MINDENKI AZZAL FIZETHET, AMIBEN MEGEGYEZÜNK. A tüzifától a villanyszerelésig minden jó fizetőeszköz, ha mindkét félnek megfelel.

Regisztráció

Gyerek vezetékneve*: Keresztneve*:
Személyi száma*:
Beceneve: Születés dátuma*:
Lakcím*:
E-mail cím*:
Apja neve*: Telefonszáma*:
Anyja neve*: Telefonszáma*:
A szülõkön kívül kapcsolattartásra jogos
Név: Telefonszáma:
A szülő esetleges speciális igényei (pl. étre:
Kérjük jelölje meg melyik programot választja*:
* Igazolom, hogy a feltételeket elolvastam és elfogadom.
A képen olvasható karaktereket írja be a következõ mezõbe.
Ellenőrző kép: Ellenőrző karakterek*:
Támogatóink