Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Turul és Holló - 2018

A projekt két párhuzamosan zajló interaktív történelmi foglalkozás sorozat Erdély 11 településén 36 magyarul is oktató iskoláiban és az erdei iskola kalibáskői telephelyén zajlott. A két történelmi program a Vándor magyar jurta és A budai napkirály. A tevékenységek célja: a népi-nemzeti érzés erősítése, hamis történelmi adatok és ismeretek kiigazítása, a lovagi erények megismerése és használata. A projektben résztvevők száma több  mint 4600 magyar ajkú diák volt. Elvárt eredmények :a résztvevőkben felébredjen a saját történelmünk ismerete iránti igénya, hamis történelmi ismeretek kiigazításra kerüljenek, létrejöjjön az a szemléletváltás szellemi és kulturális örökségeink iránt, amely hatására kialakul a magyar lélekhez méltó életvitel. A projekt fő Támogatói a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT és a Hargita Megyei Tanács. A támogatások eszközbeszerzés, terembér, a résztvevők utaztatása, a programvezetők szállása, népszerűsítés és nyomdaköltségek, más anyagbeszerzésekre hasznosult. A támogatásokat a gyerekek nevében is köszönjük!

(2018-11-15)

Regisztráció programjainkra

A jelentkezések elfogadása időrendben, a befizetések és az adatlapok beérkezése sorrendjében történik.
A helyek száma korlátozott.
A regisztrációs és jelentkezési lap kitöltésével kérem gyermekem felvételét a táborra.
Aláírásommal igazolom, hogy a részvétel feltételeit ismerem, azokat elfogadom.

Kérjük, hogy a szülő email címét írják be, ne a gyerekét!

HÁZIREND
1. Reggeli ébresztõ nincs, villanyoltás este 10 órakor.
2. Megkérjük, a gyerek ne hozzon magával: költõpénzt, ékszert, szórófejes desodort (spray), telefont és gyógyszert. A táborvezetõk telefonjain lehet keresni a gyerekeket este 7- 9 óra között. Ha valaki gyógyszeres kezelésre szorul, megkérjük, a gyógyszert a szülő a táborvezetőnek adja át.
3. Szükséges hoznivalók: orvosi igazolás, hálózsák, kispárna, egynapos kirándulásra alkalmas hátizsák,  esõkabát, gumicsizma, csereruha, papucs, tolltartó színes ceruzákkal.
4. Lehet hozni: kedvenc játékmaci, társasjáték, labda, nyalánkság, (amit tábor elején összegyûjtünk és közösen fogyasztunk el az étkezésekre kijelölt helyen).
5. A szülõi látogatás zavarja a gyerekeket és a programot, ezért megkérjük a kedves szülõket, hogy a látogatást megelõzõen, a táborvezetõvel együtt döntsenek ennek szükségességérõl és idõpontjáról.
6. Gyengélkedés esetén (torokfájás, hasmenés és láz) ellátjuk a beteg gyereket. Ha a tünetek 24 óra elteltével nem enyhülnek, értesítjük a szülőket.
7. A foglalópénz 100 RON, amit a jelentkezési lappal egyszerre kell letenni vagy a RO85BRDE210SV11726102100 bankszámlára utalni a Kalibáskő Gyermekvilág Egyesület nevére (CIF.22010153). Kérjük, utaláskor írják fel a gyerek nevét a szelvényre. Ez az összeg visszalépés esetén nem visszaigényelhető, de áttehető más táborra vagy átadható más személynek.
8. A táborozás kezdetekor  a szülő 100 RON garanciapénzt köteles fizetni, amiből szükség esetén visszavonjuk a gyerek hibájából megrongálódott felszerelés vagy bútorzat értékét.
9. Észrevételeiket (esetleges panaszaikat) táborzárás után 24 órán belül vesszük figyelembe.
10. Kalibáskőn nem a pénz az egyetlen fizetőeszköz. Szolgáltatásainkért MINDENKI AZZAL FIZETHET, AMIBEN MEGEGYEZÜNK. A tüzifától a villanyszerelésig minden jó fizetőeszköz, ha mindkét félnek megfelel.

Regisztráció

Gyerek vezetékneve*: Keresztneve*:
Személyi száma*:
Beceneve: Születés dátuma*:
Lakcím*:
E-mail cím*:
Apja neve*: Telefonszáma*:
Anyja neve*: Telefonszáma*:
A szülõkön kívül kapcsolattartásra jogos
Név: Telefonszáma:
A szülő esetleges speciális igényei (pl. étre:
Kérjük jelölje meg melyik programot választja*:
Sí- és hódeszkaoktatás / minden korosztálynak / 2020. január 5.- 10. Ára: 450 RON + pályadíj  
* Igazolom, hogy a feltételeket elolvastam és elfogadom.
A képen olvasható karaktereket írja be a következõ mezõbe.
Ellenőrző kép: Ellenőrző karakterek*:
Támogatóink