Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Tangazdaság családi vállalkozás a Kalibáskő Erdei Iskola keretében

Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Pályázó: MELFA IMPEX Kft családi vállalkozás, Csíkszereda

Megítélt összeg: 4402480 HUF

A támogatással vásárolt eszközök:

  1. Mezőgazdasági eszközök: Traktor Kubota L4508D, 45LE, körkasza és kiskocka bálázó
  2. Infokommunikációs eszköz: hordozható számítógép-Dell Inspiron-5567

A fejlesztés célja:

  1. A tangazdaság vállalkozás fejlesztése, megszilárdítása, vonzóvá tétele (a munkatársak, régi és új ügyfelek, lehetséges ügyfelek számára), új termékek és munkahelyek létrehozása;
  2.  A célcsoport számára a szolgáltatásokkal megfelelő lehetőséget biztosítani az önfenntartás gyakorlására, megszeretésére.
  3. A megfelelő körülmények, helyszínek, eszközök, mesterek és szakemberek biztosítása a képzések lebonyolítására,
  4.  A fiatalok olyan készségeket, kompetenciákat sajátítsanak el, amelyek segítik felnőtté válásukat, szülőföldjükön a saját céljuknak és nemzetcsaládjuknak megfelelő életpályán való elindulását.

Futamidő: 2017

(2018-02-05)
..:: Programjaink

IDŐTERELŐ – csillagtúrák külső és belső dimenzióinkban felnőtteknek 2018 április

Ára: 150,0

Kedves útitársak!

Áprilisban. A KOS JEGYÉBEN is várunk benneteket az önismereti csoportfoglalkozásunkra. Havonta egy alkalommal találkozunk. Nem zárt csoport, szabadon lehet csatlakozni alkalmanként is.

Következő témáink: MIT KEZDJÜNK A KEZDETI ENERGIÁVAL?

 

 

Hogyan jelenik meg:

A TERMÉSZETBEN
A KALENDÁRIUMBAN
ÉLETMÓDUNKBAN
MESESZIMBÓLUMOKBAN
BELSŐ VILÁGUNKBAN

Időkeret: április 13-án 17:30 –tól április14-én 18:00 óráig.

Helyszín: Kalibáskő Erdei Iskola

Részvételi díj: 150 lej – teljes ellátással.

Felszerelés: erdei sétához, az időjárásnak megfelelő öltözet, házicipő, hálózsák, írószer. Aki szombaton este a foglalkozás után velünk szeretne lazítani Homoródfürdőn, a Lobogó Wellnessben, hozzon felszerelést.

A kiszállítást Csíkszeredából előzetes egyeztetéssel tudjuk biztosítani.

Részvételi szándékotokról a visszajelzéseket csütörtökön 13 óráig várjuk.

Regisztrálhattok  a http://www.kalibaskogyerekvilag.ro oldalon,

ímélben vagy telefonon:

Kovács Ildikó kalibasko@gmail.com    0744778519

Bálint Lidia asztrolidia@yahoo.com   0747263797

Várunk szeretettel:

Ildikó és Lidia

 

Személyes létünket meghatározza az idő minősége, amelyben éppen élünk. Van, amikor elemünkben vagyunk, érezzük a haladást, a fejlődést, máskor nehézségekkel találkozunk, elbizonytalanodunk vagy elakadunk.

     Megtanulni tájékozódni az időben, annyit tesz, mint kiterjeszteni a tudatosságunkat és együtt áramolni a mindenség erőivel, tudatosabban venni részt életünk alakulásában, önmagunk és környezetünk formálásában.

   Régi korokban meghatározó jelentősége volt az emberek életében a kozmikus és földi történések rendjének, mivel a harmóniát úgy értelmezték, mint személyes létezésük összehangolását az önmaguknál nagyobb rendszerekkel, egységekkel és végső soron a mindenséggel. Ezt a tudást rögzítették a csillagvallásokban, a kalendáriumokban, népmesékben is. Mindazok az archaikus szintézisek, amelyekben akkor összefoglalták a világról szóló tudásukat, a hagyományokat   a mai emberekre is ugyanúgy érvényesek, még akkor is, ha közben létezésünk keretei nagyon megváltoztak. Bármennyire elszakadtunk a természettől, a közösségi élettől vagy akár saját természetünktől, lelkünkben mindig ott él a vágy az egységre, és folytonosan küldi nekünk a jelzéseket a visszakapcsolódásra.

     Ezt a visszatalálást és tudatos jelenlétet hivatott segíteni ez a rendezvénysorozat, amelynek keretében lehetőség adódik betekinteni saját lelki alkatunk és térbeli- időbeli meghatározottságunk összefüggéseibe, és körvonalazni az ebben rejlő kihívásokat, fejlődési lehetőségeket. A megvalósítás, előadások, műhelymunkák, kirándulások, önismereti -dramatikus játékok, alkotó tevékenységek, csoportos és egyéni beszélgetések formájában történik.

Támogatóink