Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Tangazdaság családi vállalkozás a Kalibáskő Erdei Iskola keretében

Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Pályázó: MELFA IMPEX Kft családi vállalkozás, Csíkszereda

Megítélt összeg: 4402480 HUF

A támogatással vásárolt eszközök:

  1. Mezőgazdasági eszközök: Traktor Kubota L4508D, 45LE, körkasza és kiskocka bálázó
  2. Infokommunikációs eszköz: hordozható számítógép-Dell Inspiron-5567

A fejlesztés célja:

  1. A tangazdaság vállalkozás fejlesztése, megszilárdítása, vonzóvá tétele (a munkatársak, régi és új ügyfelek, lehetséges ügyfelek számára), új termékek és munkahelyek létrehozása;
  2.  A célcsoport számára a szolgáltatásokkal megfelelő lehetőséget biztosítani az önfenntartás gyakorlására, megszeretésére.
  3. A megfelelő körülmények, helyszínek, eszközök, mesterek és szakemberek biztosítása a képzések lebonyolítására,
  4.  A fiatalok olyan készségeket, kompetenciákat sajátítsanak el, amelyek segítik felnőtté válásukat, szülőföldjükön a saját céljuknak és nemzetcsaládjuknak megfelelő életpályán való elindulását.

Futamidő: 2017

(2018-02-05)
..:: Programjaink

Harry Potter – angol nyelvű varázslóképző óvodásoknak és kisiskolásoknak / 2015. június 28. – július 4.

Ára: 300 RON

 

ERRE A TÁBORRA A HELYEK BETELTEK.

Aki mégis az angolhoz ragaszkodik, jelentkezzen a Sárkánykutatásra. Ha elegen összegyűltök, angol sárkányok nyomába eredünk.

 

 

 

Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik már legalább két éve tanulnak angolul, erős bennük a kalandvágy és kíváncsi természetűek, szeretnek játszani és jó a humorérzékük.


Célja: az angol nyelvtudás gyarapítása, a helyes kiejtés és beszéd gyakorlása, a bennünk szunnyadó kreativitás életre keltése, önismeret, koncentráló képesség fejlesztése, a másságok elfogadása és tiszteletben tartása, a vakáció jó hangulatban, biztonságos környezetben való töltése, tapasztalatok szerzése az alkalmazkodás és önállósulás útján, a sikerélmény megtapasztalása.

 

Hoznivalók: sífelszerelés vagy hódeszka, sisak, 2 pár kesztyű, hálózsák, kispárna, cserebakancs vagy bélelt gumicsizma, fölszerelt tolltartó, orvosi igazolás.
Tilos hozni: ékszert, telefont (a táborvezetők telefonján lehet keresni a gyerekekt este 7-9 óra között), költőpénzt, szórófejes dezodort.
Lehet hozni: társasjátékot, édességet (táborozás elején összegyűjtjük és közösen, az étkezésre kijelölt helyen fogyasztunk el).


Jelentkezési határidő: a helyek beteltéig

Jelenkezéshez, kérjük kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra.

 

Támogatóink