Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
A Kalibáskő Erdei Iskola, gyakorló kertjének fejlesztése 2017

A csíkpálfalvi  gyakorló kertet egy 50 nm korszerű vizesblokk építésével fejlesztjük, ami öltözőt, fiú-, lány mosdót, zuhanyzókat és eszköztárat tartalmaz.

A fejlesztést a BGA Alapkezelő ZRT támogatja 600000 HUF-al, amit építkezési anyagokra költöttünk.

Az építkezési munkálatokat önerőből valósítottuk meg.

Az munkálatokat saját és bérelt eszközökkel, célszerszámokkal végeztük.

(2017-11-21)
..:: Programjaink

Harry Potter – angol nyelvű varázslóképző óvodásoknak és kisiskolásoknak / 2015. június 28. – július 4.

Ára: 300 RON

 

ERRE A TÁBORRA A HELYEK BETELTEK.

Aki mégis az angolhoz ragaszkodik, jelentkezzen a Sárkánykutatásra. Ha elegen összegyűltök, angol sárkányok nyomába eredünk.

 

 

 

Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik már legalább két éve tanulnak angolul, erős bennük a kalandvágy és kíváncsi természetűek, szeretnek játszani és jó a humorérzékük.


Célja: az angol nyelvtudás gyarapítása, a helyes kiejtés és beszéd gyakorlása, a bennünk szunnyadó kreativitás életre keltése, önismeret, koncentráló képesség fejlesztése, a másságok elfogadása és tiszteletben tartása, a vakáció jó hangulatban, biztonságos környezetben való töltése, tapasztalatok szerzése az alkalmazkodás és önállósulás útján, a sikerélmény megtapasztalása.

 

Hoznivalók: sífelszerelés vagy hódeszka, sisak, 2 pár kesztyű, hálózsák, kispárna, cserebakancs vagy bélelt gumicsizma, fölszerelt tolltartó, orvosi igazolás.
Tilos hozni: ékszert, telefont (a táborvezetők telefonján lehet keresni a gyerekekt este 7-9 óra között), költőpénzt, szórófejes dezodort.
Lehet hozni: társasjátékot, édességet (táborozás elején összegyűjtjük és közösen, az étkezésre kijelölt helyen fogyasztunk el).


Jelentkezési határidő: a helyek beteltéig

Jelenkezéshez, kérjük kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra.

 

Támogatóink