Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Huszár ruha

Hargita Megye támogatásával a Kalibáskő Erdei Iskola új ruhával gazdagodott, egy 11. huszárezredbeli legénységi ruhával.

 Az erdei iskolában alkalmazott élménypedagógiai módszer, ami nagyszerűen bevált az iskolai tananyag kiegészítéseként, látványosságával és kézzelfoghatóságával olyan élményt nyújt a tanulásban és rögzítésben, ami egyrészt felejthetetlen, másrészt meghatározó az irodalom és történelem megszerettetésében, jobban felkelti a fiatalok figyelmét és érdeklődését, további tanulásra, kutatásra serkenti őket és mélyíti a hovatartozás gyökereit.

Az 1848-49-es szabadságharc körülményeit és eseményeit ismertető „játék” a huszár ruhával élethűbbé és felejthetetlenebbé válik, olyan történelmi-kulturális időutazásban részesíti a gyerekeket, aminek eredményeként a közösség összeszedettebb, együttműködőbb, gördülékenyebb és kiegyensúlyozottabb lesz.

(2018-08-20)
..:: Programjaink

Csillagász – angolul óvodásoknak és kisiskolásoknak - napközis program a Sás kertben/ 2015. július 13. – 17.

Ára: 150 RON

Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik már legalább egy éve tanulnak angolul, szívesen nézegetik a nyári égboltot, kíváncsi természetűek, szeretnek játszani és mókázni.


Célja: az angol nyelvtudás gyarapítása, a helyes kiejtés és beszéd gyakorlása olyan játékokkal, feladványokkal és irodalmi- művészeti alkotások megismerésével, amelyek a  bolygókkal és csillagokkal kapcsolatosak.

Helyszín: a csíkpálfalvi Sás kert

Szállítás: az egyesület kisbuszával, indulás a Művészeti Líciumtól reggel 9-kor, érkezés ugyanoda du.4 órakor.

Hoznivalók: tízórai, innivaló, tolltartó színes ceruzákkal fölszerelve, olló, ragasztó, házicipő.

Öltözködjetek rétegesen, hozzatok esőkabátot.

Jelentkezési határidő: a helyek beteltéig

Jelenkezéshez, kérjük kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra.

 

Támogatóink