Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Huszár ruha

Hargita Megye támogatásával a Kalibáskő Erdei Iskola új ruhával gazdagodott, egy 11. huszárezredbeli legénységi ruhával.

 Az erdei iskolában alkalmazott élménypedagógiai módszer, ami nagyszerűen bevált az iskolai tananyag kiegészítéseként, látványosságával és kézzelfoghatóságával olyan élményt nyújt a tanulásban és rögzítésben, ami egyrészt felejthetetlen, másrészt meghatározó az irodalom és történelem megszerettetésében, jobban felkelti a fiatalok figyelmét és érdeklődését, további tanulásra, kutatásra serkenti őket és mélyíti a hovatartozás gyökereit.

Az 1848-49-es szabadságharc körülményeit és eseményeit ismertető „játék” a huszár ruhával élethűbbé és felejthetetlenebbé válik, olyan történelmi-kulturális időutazásban részesíti a gyerekeket, aminek eredményeként a közösség összeszedettebb, együttműködőbb, gördülékenyebb és kiegyensúlyozottabb lesz.

(2018-08-20)
..:: Programjaink

Angol hétvége

Ára: 73,00 RON

Örömmel értesítünk, hogy a Kalibáskő Gyerekvilág Egyesület és ifj. Rigó Béla újra egy meglepetést készít nektek. Minden hónapban egy alkalommal részt vehettek Kalibáskőn egy varázslatos ANGOL hétvégén. Itt naponta 2 x 1,5 órában angol dalok, gitár, mondókák közmondások, versikék és jókedv segítségével nagyon sokat fejleszthetitek angol tudásotokat. Az ANGOL hétvége minden alkalommal szombat reggel 1o-től vasárnap du. 4-ig tart.

Még mi lesz a hétvégén?

Lesz íjazás, ostorozás, nagy kirándulás az erdőbe, finom reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora, tábortűz, esti angol szertartás, játék, móka és kacagás. Mindennek az ára felbecsülhetetlen, de nektetk csak 5o lejbe kerül első alkalommal, 73 lejbe minden következő alkalmakkal. Mi tartozik ebbe bele? Napi három étkezés, napi 2x 1,5 órás angol foglalkozás, szállás, állandó felügyelet és foglalkozás.

Szeretettel várunk benneteket! Jelentkezzetek telefonon, e-mailon vagy egyenesen a honlapon. Töltsétek ki a jelentkezési űrlapot a regisztráció programjainkra címszó alatt.

K0vetkező találkozó időpontja május 14.-15.

Támogatóink