Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
A Kalibáskő Erdei Iskola, gyakorló kertjének fejlesztése 2017

A csíkpálfalvi  gyakorló kertet egy 50 nm korszerű vizesblokk építésével fejlesztjük, ami öltözőt, fiú-, lány mosdót, zuhanyzókat és eszköztárat tartalmaz.

A fejlesztést a BGA Alapkezelő ZRT támogatja 600000 HUF-al, amit építkezési anyagokra költöttünk.

Az építkezési munkálatokat önerőből valósítottuk meg.

Az munkálatokat saját és bérelt eszközökkel, célszerszámokkal végeztük.

(2017-11-21)
..:: Programjaink

Angol hétvége

Ára: 73,00 RON

Örömmel értesítünk, hogy a Kalibáskő Gyerekvilág Egyesület és ifj. Rigó Béla újra egy meglepetést készít nektek. Minden hónapban egy alkalommal részt vehettek Kalibáskőn egy varázslatos ANGOL hétvégén. Itt naponta 2 x 1,5 órában angol dalok, gitár, mondókák közmondások, versikék és jókedv segítségével nagyon sokat fejleszthetitek angol tudásotokat. Az ANGOL hétvége minden alkalommal szombat reggel 1o-től vasárnap du. 4-ig tart.

Még mi lesz a hétvégén?

Lesz íjazás, ostorozás, nagy kirándulás az erdőbe, finom reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora, tábortűz, esti angol szertartás, játék, móka és kacagás. Mindennek az ára felbecsülhetetlen, de nektetk csak 5o lejbe kerül első alkalommal, 73 lejbe minden következő alkalmakkal. Mi tartozik ebbe bele? Napi három étkezés, napi 2x 1,5 órás angol foglalkozás, szállás, állandó felügyelet és foglalkozás.

Szeretettel várunk benneteket! Jelentkezzetek telefonon, e-mailon vagy egyenesen a honlapon. Töltsétek ki a jelentkezési űrlapot a regisztráció programjainkra címszó alatt.

K0vetkező találkozó időpontja május 14.-15.

Támogatóink