Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Turul és Holló 2017

 Az interaktív, élménypedagógiát alkalmazó tevékenység sorozaton a 2016-2017-es tanévben 6 erdélyi megyéből, 51 iskolából összesen 4186 diák vett részt. Köszönjük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatását!

(2017-12-15)
..:: Programjaink

Angol hétvége

Ára: 73,00 RON

Örömmel értesítünk, hogy a Kalibáskő Gyerekvilág Egyesület és ifj. Rigó Béla újra egy meglepetést készít nektek. Minden hónapban egy alkalommal részt vehettek Kalibáskőn egy varázslatos ANGOL hétvégén. Itt naponta 2 x 1,5 órában angol dalok, gitár, mondókák közmondások, versikék és jókedv segítségével nagyon sokat fejleszthetitek angol tudásotokat. Az ANGOL hétvége minden alkalommal szombat reggel 1o-től vasárnap du. 4-ig tart.

Még mi lesz a hétvégén?

Lesz íjazás, ostorozás, nagy kirándulás az erdőbe, finom reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora, tábortűz, esti angol szertartás, játék, móka és kacagás. Mindennek az ára felbecsülhetetlen, de nektetk csak 5o lejbe kerül első alkalommal, 73 lejbe minden következő alkalmakkal. Mi tartozik ebbe bele? Napi három étkezés, napi 2x 1,5 órás angol foglalkozás, szállás, állandó felügyelet és foglalkozás.

Szeretettel várunk benneteket! Jelentkezzetek telefonon, e-mailon vagy egyenesen a honlapon. Töltsétek ki a jelentkezési űrlapot a regisztráció programjainkra címszó alatt.

K0vetkező találkozó időpontja május 14.-15.

Támogatóink