Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Huszár ruha

Hargita Megye támogatásával a Kalibáskő Erdei Iskola új ruhával gazdagodott, egy 11. huszárezredbeli legénységi ruhával.

 Az erdei iskolában alkalmazott élménypedagógiai módszer, ami nagyszerűen bevált az iskolai tananyag kiegészítéseként, látványosságával és kézzelfoghatóságával olyan élményt nyújt a tanulásban és rögzítésben, ami egyrészt felejthetetlen, másrészt meghatározó az irodalom és történelem megszerettetésében, jobban felkelti a fiatalok figyelmét és érdeklődését, további tanulásra, kutatásra serkenti őket és mélyíti a hovatartozás gyökereit.

Az 1848-49-es szabadságharc körülményeit és eseményeit ismertető „játék” a huszár ruhával élethűbbé és felejthetetlenebbé válik, olyan történelmi-kulturális időutazásban részesíti a gyerekeket, aminek eredményeként a közösség összeszedettebb, együttműködőbb, gördülékenyebb és kiegyensúlyozottabb lesz.

(2018-08-20)
..:: Programjaink

Úszóiskola április 6.-10.

Ára: 400 RON


JÁTÉK, MÓKA, KACAGÁS,
ÚSZÁS ÉS ROMÁNOZÁS!


Naponta kétszer két óra úszás kezdőknek és haladóknak.
Naponta egy  óra román foglalkozás, differenciáltan, tudásszinttől függően, kiegészítve  a hétköznapi román nyelv gyakorlásával az étkezés, öltözködés kapcsán, kommunikációs és szabadtéri játékokkal.
Bővebb információ a PROGRAMJAIK ÁLTALÁNOSAN címszó alatt.

Támogatóink