Kalibáskő gyerekvilág
Kalibáskő Gyerekvilág
Huszár ruha

Hargita Megye támogatásával a Kalibáskő Erdei Iskola új ruhával gazdagodott, egy 11. huszárezredbeli legénységi ruhával.

 Az erdei iskolában alkalmazott élménypedagógiai módszer, ami nagyszerűen bevált az iskolai tananyag kiegészítéseként, látványosságával és kézzelfoghatóságával olyan élményt nyújt a tanulásban és rögzítésben, ami egyrészt felejthetetlen, másrészt meghatározó az irodalom és történelem megszerettetésében, jobban felkelti a fiatalok figyelmét és érdeklődését, további tanulásra, kutatásra serkenti őket és mélyíti a hovatartozás gyökereit.

Az 1848-49-es szabadságharc körülményeit és eseményeit ismertető „játék” a huszár ruhával élethűbbé és felejthetetlenebbé válik, olyan történelmi-kulturális időutazásban részesíti a gyerekeket, aminek eredményeként a közösség összeszedettebb, együttműködőbb, gördülékenyebb és kiegyensúlyozottabb lesz.

(2018-08-20)

Magunkról

Kovács Ildikó a vállalkozás lelke és motorja, magyartanár, ötletgazda, szervező, képzésvezető, értékesítő, kapcsolattartó, pénzügyi felelős

 

 

 

 

Ferencz Csobod geográfus, ügyvezető. Közegészségügyi felelős, beszerző

 

 

 

 

 

 

Westhout Noémi angol nyelv és tornatanár, közösségépítő mester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferencz Kenéz informatika, honlap működtetése

 

 

 

 

 

 

 

Ferencz Lehel építész: tűzvédelmi felelős, képzésvezető, értékesítő, építések, géppark működtetése

Pápai Erdélyi Noémi építész: tervezések, képzésvezető, engedélyek ügyintézése

 

 

Ferencz Ond szakács, képzésvezető, higiéniafelelős

 

 

 

 

 

Ferencz Levente környezetmérnök, vegyes gazdálkodó, pályázati ügyintéző, Gyakorlókert gondnok, képzésvezető, környezetvédelmi felelős.

Támogatóink